Kurser og Certificeringer

Downloade Kursuskataloget for forår 2018

Sprogin har eksisteret som virksomhed siden 2014. Sprogin tilbyder, kurser, vejledning og sparring i relation til børns sprog og specialpædagogik. Herudover oversætter og skriver vi undervisningsmaterialer og materialer målrettet børn. Vi samarbejder med anerkendte forskere. Blandt andet er en af udgivelserne skrevet sammen med professor Eva-Kristina Salameh fra Lund Universitet – ligesom oversættelsen er ECERS-3 og ITERS-R er lavet i samarbejde med den amerikanske forsker og skaber af skalaerne Debby Cryer.


I Sprogin arbejder vi grundlæggende praksisrettet med afsæt i evidensbaseret forskning. Sprogin tilbyder undervisning i evidensbaserede programmer. Vi samarbejder tæt med ERSA i USA om kvalitetsmålingsredskaberne ITERS-R og ECERS-3 og har flere medarbejdere, som er certificerede i at certificere andre i brugen af skalaerne. Disse skalaer er meget anvendt i international forskning og er nu tilgængelige i en dansk udgave.


Vi tilbyder Hanen-programmerne Sprog i samspil, Teachers Talk og Mere end ABC som er stærke evidensbaserede programmer udviklet i et tværfagligt samarbejde mellem logopæder og forskere.


I Sprogin har vi lavet vores eget grundkursus i sprogpædagogik med afsæt i de behov, vi møder hos de sprogvejledere og sprogpædagoger vi møder på vores kurser. Endelig tilbyder vi højt kvalificerede vejledningskurser med den anerkendte psykolog Vibeke Pedersen.
Vi står altid til rådighed for at skræddersy netop det kursus, som I har behov for i jeres kommune eller institution.


Mange hilsner
Trine Kjær Krogh

Klik på kurserne til venstre for nærmere information

Sprogin | CVR: 11365795 | Annebergvej 1, st., 2700 Brønshøj. Kursus - Tjærebyvej 25, 4000 Roskilde  | Tlf.: 41403927