Ledercoaching af medarbejdere

Hvordan coacher man som leder sine medarbejdere bedst muligt, så de kan varetage arbejdsopgaven med glæde, engagement og ansvarsbevidsthed i en fortravlet og presset hverdag?

For pædagogiske ledere

Underviser: Vibeke Petersen, aut. psykolog

Undervisningen foregår som dialogbaserede oplæg og som træning af færdigheder i coachingsamtaler inspireret af systemisk og narrativ metode.

Ved at reflektere og gøre sig sine værdier som leder mere bevidst, kan man mere målrettet forfølge det, der er vigtigt for en. Og fra denne position kan man bedre indgå som lydhør leder for sine medarbejdere, så man kan tage deres perspektiv, støtte og udfordre medarbejdere, så det bliver muligt at forbinde individuelle intentioner med de fælles og organisatoriske mål og visioner.

Vi arbejder med:

  • Interview med lytte- og spørgeøvelser
  • Kommunikation i relationer
  • Betydningen af at tilkendegive og afstemme, hvad der er mål og indhold i de konkrete coachingsamtaler
  • At skelne mellem faciliterende (medarbejderudviklende) og vurderende (tjenstlige m.m.) samtaler

Arbejdsformer: Undervisningen foregår som dialogbaserede oplæg og som træning af færdigheder i coachingsamtaler inspireret af systemisk og narrativ metode.

På kurset vil I interviewe hinanden om jeres egne ønsker og værdier som ledere. Ved at reflektere og gøre sig sine værdier som leder mere bevidst, kan man mere målrettet forfølge det, der er vigtigt for en. Og fra denne position kan man bedre indgå som lydhør leder for sine medarbejdere, så man kan tage deres perspektiv, støtte og udfordre medarbejdere, så det bliver muligt at forbinde individuelle intentioner med de fælles og organisatoriske mål og visioner.

For yderligere information, prisforslag og tilrettelæggelse kan du henvende dig til:

Heidi Hansen, [email protected] eller

Vibeke Petersen, [email protected] Petersen, tlf. 4085 5081

Adgang for alle


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

CeSoB

Trine Kjær Krogh er associeret partner med CeSoB – Center for social bæredygtighed. www.CeSoB.dk.

Kontaktinformation

Trine Kjær Krogh
Astrupvej 10
2700 Brønshøj
Mobil: 41 40 39 27
Mail.: [email protected]
Udviklet af Revol8